Boka föreläsning

Jag har investerat mycket tid och energi i strävan efter att bli en så bra föreläsare som möjligt. Jag drivs av att inspirera andra, älskar föreläsningsformen och har också genomfört en individuell utbildning under 12 månader med Nordens bästa föreläsarcoach Pontus Ströbaek. Genom honom har jag lärt mig tekniker för att få fram mitt budskap på ett inspirerande sätt.


Upplägg

Jag håller 1-, 2- eller 3-timmarsföreläsningar. Mina föreläsningar är sprängfyllda av mat, näring, träning, hälsa, stress, sömn, relationer, idrott, livsstil och prestation. Min ambition är att blanda humor med allvar och anekdoter med kvalitativ vetenskap. Vad de som redan lyssnat tycker kan du läsa om längst ner på sidan. Jag skräddarsyr naturligtvis tonvikten och innehållet i mina efter önskemål under förutsättning att mina värdegrunder bibehålls. 

Kontakta mig gärna för offert på info@jonasbergqvist.se eller på 0730 - 93 32 11 och lämna meddelande så ringer jag upp. Resa + eventuella kostnader för boende tillkommer vid arrangemang utanför Storstockholm. Referenser finns längst ner på denna sida.


Film om mig och mina föreläsningar


Populära företagsinriktningar

En företagsföreläsning kan med fördel spetsas till för att prickskjuta ett företags önskemål och behov. Detta är några populära inriktningar på mina föreläsningar som jag har erbjudit under åren:

1. Brain Power

Föreläsning om arbetsprestation
Målgrupp: Företag
Tid: 1 eller 2 timmar

En företagsanpassad föreläsning som prickskjuter tips för att öka sitt mentala fokus, sin koncentrationsförmåga och sin mental energi. Jag går igenom vilken mat och träning som är bra för hjärnan och hur man undviker svackor, dalar och krascher under en intensiv arbetsdag. Dessutom finns en del mätbara näringsämnen som är extra viktiga för hjärnan liksom nya, spännande lösningar som bygger på den senaste forskningen. Innehållet bygger på hög vetenskaplighet och min mångåriga erfarenhet av coachning inom funktionsmedicin, optimering och biohacking.


2. Blodsockerutmaning

Föreläsning om vikt, blodsocker, diabetes och andra vinklar på vår vanligaste åkomma - metabolt syndrom
Målgrupp: Företag
Tid: 1 eller 2 timmar

En företagsanpassad inspirationsföreläsning som dessutom kan passa utmärkt som startskottet för en 3-månaders spännande blodsockerutmaning. Föreläsningen handlar om hur man med rätt kost, rätta kosttillskott, mindre stress och smart träning kan normalisera sitt blodsocker, må bättre och minska risken för framtida metabol ohälsa. Föreläsningen passar utmärkt som startskott på en 3-månaders spännande utmaning där alla kan mäta sitt blodsocker före och efter utvärderingsperioden.


Referenser

”Jonas tar med åhörarna på en resa som börjar på stenåldern och slutar i den moderna människans vardag. Med vetenskap och evolution som utgångspunkt får han pusselbitarna att falla på plats och fram träder är en tydlig bild av hur man med rätt kost uppnår hälsa och fitness.”

Jonna Kylmänen, Rikspolisstyrelsen


"En väldigt inspirerande och intresseväckande föreläsning. Jonas är både påläst och kunnig och han kan förmedla sin kunskap på ett pedagogiskt och lättförståligt sätt."

Andreas Lanz, XDIN AB


"Stort tack Jonas! En mycket bra och inspirerande föreläsning".

Christian, Öppen föreläsning


"Otroligt inspirerande! Jag som bara tar långpromenader med hunden och bara periodvis tränar litegrand i mitt hemmagym fick sån lust att gå raka spåret till ett bra gym"

Ann-Louise, Öppen föreläsning


"Stort tack för mycket intressant föreläsning! Du inspirerade mig upp ur soffan! Din bok är beställd och träning inplanerad, tack :)"

Kicki, Öppen föreläsning


"Du har en prestigelös attityd utan "säljprat", du förklarar och klargör men lämnar till åhöraren att själv bedöma hur man ska tänka och förhålla sig. Du lämnar oss ett val helt enkelt vilket tilltalar mig. Att lyssna till dig var som att få en helt ny värld presenterad för mig, men utan pekpinnar eller absoluta sanningar. Det var extremt befriande och tilltalande!"

Björn Thulin, Öppen föreläsning