Boka konsultation

Jag erbjuder via PIL-mottagningen ett fåtal enskilda konsultationspaket per månad, antingen via telefon / video, eller på min mottagning på Sandhamnsgatan 40, Gärdet i Stockholm. Du väljer tjänst och bokar tid i min digitala kalender på PIL-mottagningen.

Konsultationspaket

Jag erbjuder 2 olika paket. För andra tjänster hänvisas till mina kollegor på PIL-mottagningen.

1. Funktionsmedicinskt Rehabpaket 3 månader 
Kostnad: 12 000 SEK (kostnad för labbtester tillkommer)
Paketet vänder sig till personer med vardagsgnissel eller sjukdomar och som med ett funktionsmedicinskt angreppssätt vill förstå och komma tillrätta med grundorsakerna till sina hälsobesvär genom följande program:

PIL Funktionsmedicinskt Rehabpaket 3 månader

Paketet kräver genomförda tester enligt nedan: nr 1 - 5 (nr 6 efter behov).


2. Optimeringspaket 3 månader
Kostnad: 15 000 SEK (kostnad för labbtester tillkommer)
Paketet vänder sig till ledare, chefer, karriärister och elitidrottare som vill optimera mental och fysisk prestation och som vill följa detta program:

PIL Optimeringspaket 3 månader 

Paketet kräver genomförda tester enligt nedan: nr 1 + 4 (övriga efter behov).


Funktionella labbtester

Klicka på rubriken för varje test för att se en exempelrapport.

FUNKTIONELLA LABBTESTER
1. Blodpanel (WeRLabs) ca 1 100 SEK
Blodprov
Mäter blodsocker, blodfetter, kolesterol, vitamin D, B12, järn, zink, homocystein, sköldkörtelhormoner m fl och ger en god allmänbild över hälsan.
 2. SIBO (Genova Diagnostics) ca 220 Euro
Utandningsprov
Mäter eventuell förekomst av bakterier i tunntarmen vilket kan orsaka mag-tarmstörningar, bristande näringsupptag, hudåkommor och andra diffusa symtom. SIBO förmodas helt eller delvis orsaka 50 - 80 % av IBS. Effektiva åtgärder för att komma tillrätta med IBS kräver svar på om SIBO förekommer eller ej.
3. Dysbios (Doctor´s Data) ca 370 Euro
Avföringsprov
Mäter matsmältningsfunktion och tarmflora - förekomst av goda bakterier samt dåliga bakterier och svampar som kan orsaka alltifrån IBS till utebliven viktminskning och flera inflammatoriska tillstånd.
4. Näringsstatus (Doctor´s Data) ca 365 Euro
Urinprov
Mäter organiska syror som på individnivå kartlägger ämnesomsättning, näringsstatus och flera andra biokemiska system inuti kroppens celler.
5. Födoämnesintoleranser (Immuno Laboratories) 155 - 580 Euro)
Kapillärprov
Mäter immunologiska reaktioner mot olika livsmedel. Priset beror på antal livsmedel som testas.
6. Hormonprofil (Precision Analytical) ca 345 Euro
Urinprov
Mäter produktion, omsättning och utsöndring av bland annat kortisol, kortison, melatonin, östrogen, progesteron, testosteron och DHEA.

Referenser

Jonas gav mig en bra genomgång över hur jag kan optimera min kosthållning och vilka kosttillskott jag ska ta i samband med träning och match.
Niklas Svedberg, elithockeyspelare

Jag har varit på konsultation hos Jonas två gånger. Även om jag vet hur kunnig och professionell Jonas är så har båda mötena varit över all förväntan. Hur han tar sig an och lyssnar på det man vill ha hjälp med gör att man känner sig trygg, sedd och viktig. Jag rekommenderar starkt en konsultation hos Jonas till de som är intresserade av sin hälsa och välbefinnande.
Johanna Lindgren

Jag har alltid haft ett stort intresse för hälsa. Men efter en konsultation hos Jonas öppnades sig en helt ny värld för mig. Med nyvunna kunskaper och ökat engagemang står jag mycket väl rustad och motiverad att optimera min hälsa och prestation. Det är viktigt både i mitt arbetsliv som i mitt liv i övrigt. Jag kan rekommendera en konsultation hos Jonas, det kommer vara början på ett nytt steg i livet!
Richard Gustafsson,regionchef Sigma Technology 

Med kunskap och engagemang är Jonas en mycket bra coach nu när jag gör en livsstilsförändring. Fått många bra verktyg, tips och inspiration att ta med mig vidare på min resa mot hälsa och välmående. Jag har dessutom fått en hel del nya insikter om mig själv och vilka aktiva val jag behöver fatta för att fortsätta må bra. Speciellt uppskattar jag i Jonas coachning de konkreta tipsen som är bäst för just mig, för alla människor är unika. Nu har jag en plan är skräddarsytt för just mig och min hälsa.
Sanna Öhman

namnteckning_transparant