DNA-analyser

Jag erbjuder 4 olika DNA-analyser från Nordic Labs. Du erhåller ett paket med posten som innehåller utrustning för topsning och tillbakasändelse till Nordic Labs. Analysen görs av ett av världens främsta labb för DNA-analyser i Sydafrika. Resultatet erhåller du cirka 3-5 veckor efter genomförande. Se längst ner på sidan för ett exempel på en sida av min egen DNA-analys som visar att jag inte är laktosintolerant, att jag uttrycker enzymer för den proinflammatoriska omega-6-fettsyran arakidonsyran starkt samt att jag omsätter koffein snabbt. Det är information jag använder för att skräddarsy min egen kosthållning.


En DNA-analys behöver du aldrig göra om - du har ju de gener du har. Så till skillnad från andra tester så är resultatet tidlöst.

1. DNA Health 245 Euro
En generell DNA-analys som mäter flera genetiska hälsomarkörer, exempelvis vikt, fettförbränning, inflammation, koffeinmetabolism.
 
DNA Health passar dig som vill finjustera ditt kost-, närings- och träningsupplägg för att få bättre hälsa.
 
 
2. DNA Diet 179 Euro
En specifik DNA-analys som mäter din genetiska predisposition för kost och näring.

DNA Diet passar dig som vill finjustera ditt kost-, närings- och träningsupplägg för att få bättre resultat på viktminskningen.
 
 
3. DNA Östrogen 179 Euro
En specifik DNA-analys som mäter omsättningen av östrogen i kroppen.

DNA Östrogen passar dig kvinna som vill finjustera ditt kost-, närings- och träningsupplägg för en bättre hormonell balans när det gäller könshormoner.
 
 
4. DNA Sport 179 Euro
En specifik DNA-analys som mäter flera genetiska markörer som är relaterade till idrottsprestation, exempelvis fettförbränning, kroppssammansättning och återhämtning.

DNA Sport passar dig som vill finjustera ditt träningsupplägg för att få bättre resultat.
 
DNA Health_Sida_11
 

namnteckning_transparant